Verandakasse på ville veier

I dag er det faktisk mye vind.  Skulle ut å se til verandakassene ( med løker) om de tørket ut i vinden, da døra fauk opp og nærmeste verandakassa for utom kanten. Det er vel 1,5 m ned i bedet under, og der låg kassen oppned :furious_tb: . Tenkte vel at det gikk gale med krokusen med knopp og blomst iallefall.  Heldigvis hadde mannen glemt noen papir hjemme, og kom hjemom rett etter dette skjedde.  Han grov alt opp i kassen igjen og tok den inn.

Så var det bare forsiktig å grave fram av jorda, løker med og uten blomster.  Til slutt så var det å sette de  på plass igjen.  Bortsett fra en krokus ser det ut som om det meste var på plass. :thumbup_tb: Fikk også med en ekstraløk inn, sannsynligvis tulipan. For den hadde gamlestilken på 20 cm fremdeles og var godt i spiring.Trudde ikke krokusblomsten skulle tåle slik behandling, men det gikk utrolig bra.  Krokusene spratt ut når de kom inn i varmen, haster med å få de ut i kaldt vær igjen.

Alt på plass igjenVerandakasse etter rundsnu

2 comments to Verandakasse på ville veier

  • Vel, det så jo greit ut nå det da? Hui for en tur! 8-)

  • Har fått de ut igjen nå, og ser at en del av krokusblomstene ikke klarte å lukkes når det ble kaldt igjen. Så det vart delvis kortvarig blomstring på de.
    Men sviblene klarte det nok godt, siden de ikke var kommet så langt. Kanskje en burde få på plass festa for å henge kassene i.
    :-x
    Å ha verandakassene berre stående laust på kanten, bruker å gå galt i vinden iblandt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv