Oktoberblomstring, endelig de siste sommerblomstrene

Jeg hadde min siste dag ute i solen på fredag (regner jeg med), men idag var det «fotografen» som var i aksjon. Nå er drivhuset ryddet, vasket, isolert og gjort klart for innrykk av overvintringsplantene. Men først må forsinkete og værsjuke planter få lov å blomstre litt. Vår og sommer har vært begredelig: verste sommer siden 1995, men i 1995 hadde vi iallefall en fin vår. Det har vært lite stellt i hagen i år, plantene må klare seg uten hjelp i regn og vind. Satser på bedre vær neste år. Optimismen lenge leve.
(klikk på bildet for større)

 

 

 

 

 

 

 

 

Stokkrosene klarte å komme i blomst i år også. De treng ikke så mye varme hvis de får en lang nok høst.

 

1 comment to Oktoberblomstring, endelig de siste sommerblomstrene

  • primula

    Utrolig frodig og flott i hagen din på tross av sein vår og kjølig sommer! Ser at du enda har mye som blomstrer og det er jo flott et godt stykke ut i oktober. Her har nok høsten kommet lenger. Ikke mye farger igjen dessverre, selv om vi har fine dager nå. Ha en fin høst, og så ser fi fram til en skikkelig fin og lang sommer til neste år.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv