Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Vi har sommeren her | Erna Kari sin hjemmeside

Vi har sommeren her

Offisielt målt over 20 grader idag.  Litt mye vind etter min smak, spesielt for de plantene som nå forsiktig skal tilvennes utelivet. I blomsterbedene vokser det fort og dagens skjønnhet er denne hvite ruteliljen.

rutelilje
Tenker hvert år at denne må flyttes fra den hvite veggen og byttes ut med den rødrutete jeg har andre steder. Det blir glemt hvert år så snart den er ferdigblomstret

3 comments to Vi har sommeren her

  • Nydelige hvite ruteliljer!
    Ja, det er visst i nord dere har fått finværet nå. Etter varmen i pinsen, er vi nå tilbake til det normale.

  • Flotte ruteliljer. Har prøvd de her, men de vill ikke dessverre. Kanskje de vil på min neste lokalitet :-)

  • Erna Kari

    Har prøvd å flytte rutelilje uten særlig hell, så det som har fungert best her er å strø ut frø der du vil ha de. Signe, du kan komme å få både frø og planter når du har flyttet, det er trivelige planter å ha. :-)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv