Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Finværet tilbake etter en dag med litt dårligere | Erna Kari sin hjemmeside

Finværet tilbake etter en dag med litt dårligere

Det stakkars regnværet i går var absolutt ikke mer enn nødvendig. I dag har det arbeidet vært å få plantet ut litt i potter, det er ca 55 georginer og noe mindre av begoniaer og pelargonier, som skal ut i potter og bed.  Som vanlig altfor mange, men etter vellukka overvintring er det mange som treng deling før en ny sesong.
Her er dagens bilder av smukke planter, først to primulaer som faktisk held på å bli ferdig med blomstringa:

Alpeprimula

Alpeprimula (Primula hirsuata) Kjøpt i Tromsø ifjor

Nøkleblom

Nøkleblom (Primula macrophylla ) Også kjøpt i Tromsø ifjor

Så en primula som akkurat har startet:

Aurikkel

Aurikkel (har aldri hatt noe navn på denne primulaen)

Ballblom. Har sådd den selv og stråler nå mye mer enn ett bilde kan vise.

Ballblom. Har sådd den selv og stråler nå mye mer enn ett bilde kan vise.

Bleikkrone, slo ut idag

Bleikkrone, slo ut idag

Ett av blomsterbedene. Og her er det plass til mange sommerblomster?

Ett av blomsterbedene. Og her er det plass til mange sommerblomster?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv