Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Nok tulipaner for i år | Erna Kari sin hjemmeside

Nok tulipaner for i år

Jada tulipaner står i fineste skrud ennå, men etter midtsommer er det de andre jeg ser på. De som jeg ser best nå er disse:

Valmuesøster. Dette er en etablert rot, men har aldri sett så store blomster som i år.

Fyllt orientvalmue som sprer seg alt for mye. Heftige blomster.

Allium, prydløk

Rhododendron, fikk den av ei i nabolaget som gav opp rhododendron fordi de fikk den aldri til. Fikk den med store knopper nå i vår. Synes denne er svært bra jeg.

Denne er for meg fullstendig ukjent, men naboen godtar at ho kanskje plantet denne ifjor sommer. Men hva er det?

Takket være forumet Hagegal, så har den ukjente fått navn: Horminum pyrenaicum.

Orinetvalmue i utfolding

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv