Iris i farta

I dag var det pent vær ute, så lenge en såg ut av vinduet. Sol i mengder, kritthvit snø og kanskje litt for mye hvitt på fjorden. Mannen var en tur ut og da han kom innatt, skjønte jeg at jentene måtte få lov til å være inne i dag. Så det våres ikke fort for tida.
Såvidt snøen har sluppet tak i husveggen, men samme dag sto den der, klar for å være først med blomster igjen.

Iris klar for varmere dager

Iris klar for varmere dager

Jeg blir like imponert hvert år de dukker fram av snøen. Jeg vet det er flere der, må bare ha litt snøsmelting først. :down_tb:

Ble idag ferdig med de siste georgineknollene (pluss litt anna rask). Har ikke fintelt, og det er spredd over hele huset (og drivhuset), men det ble i allefall over 70 potter :embarassed_tb:. De største er på 10 liter. Jeg skal IKKE overvintre så mye neste år. Nå gjenstår bare fresia, gladioler og glaminer som skal drives inne. Har en følelse av at de også vart mange flere etter sommeren i fjor. Det var mange som satte pris på den gode jorda de fikk ifjor.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv