Farvel til sommeren

Mistet skrivelysten midt på sommeren, var lite å rapportere fra hagen når jeg selv var innendørs.  Men hagen «stod han av» og har vel sjelden hatt så fin høstblomstring.  Selv om mannen stod og stirret ned i ett av bedene og sa: de kaller dette jungel men tror heller det blir regnskogfondet som kommer på besøk.

Vi har hatt ett 14 dagers varmt opphold på Kreta no og ser vinteren lysere i møte.  Skulle skrive ett innlegg før ferien da var hageinspirasjonen på plass, men mitt i pakking og det vanlige kaoset kom jeg ikke lenger ennn til å plukke ut noen bilder.  Disse bildene ble tatt 18. september og tenkte at det var stor risiko for at det var det siste jeg såg av blomstrene i år.  Får komme tilbake til oktoberhagen.

Klikk på bildene for å se de større:


Innkjørselen 18 september


Foran drivhuset 18. september

Foran drivhuset 18. september


Langsiden av drivhuset 18 sept.


"Bingen" (årets nye bed) 18 sept.


Kompostbinge og søppelkasser


Revebjelle "Primrose Carousel"


Stokkrose "Black" 2,7 m høg


Erteblomster høyt oppeEttårig valmue "Shirley Double"
2 comments to Farvel til sommeren

  • Skal si det var mye flott blomstring hos deg i september. Bingen ble jo riktig frodig. Mye fint i potter rundt om, flotte georginer og en veldig flott fuksia. Her har ikke frosten slått til enda. Men det er meldt kaldere framover, så da spørs det.

  • Erna Kari

    Faktisk så er det mye som er i live ennå, tross storm forrige torsdag. Har tatt mye inn i vaser da det sikkert snart er slutt=frost. Til og med Flittige Lise er i fin form ennå, de som stod i skjul for vinden. Men det er kaldt og vått vær no, så ingen ting nytt spretter ut.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv