Ny georgine

Lyspunkt kan en alltids finne på en ellers grå dag.  Jeg visste det stod en nyutsprunget georgine rett ved husveggen.  Så den måtte jeg ut og hente idag, den stod klint opp til veggen slik at ingen såg rettsiden av blomsten, så det måtte bli til vasen.  Ble overasket da jeg fikk se den, bedre enn ventet da jeg tenkte det var en til av de enkle og pene hvite.

Dahlia "Decorative Giants"

Dahlia "Decorative Giants"

Hadde i utgangspunktet bare en frøplante av denne(dette var en stikling av den), så har vært litt spent på resultatet. Og en blomst på 13 cm i diameter og meget fylt ble bra. 8-) Plasseringen ved veggen er selvfølgelig helt feil, da vi har hvitt hus, men den ble plantet før blomstring. Den er sterk i stilken og tåler kuling og regn, for det var været i gårkveld og da var blomsten fullt utsprunget, men det fristet ikke ut og plukke blomster da. I dag fikk den selskap i vasen av røde rosekrager.

3 comments to Ny georgine

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv