det gror tross alt

Når fergene over Vestfjorden innstiller pga været, er det ikke helt det store hageværet.  Sagt på en annen måte:  idag har det ikke vært noen grunn til å være ute.  En annen som hadde søkt til tørt land var denne karen:

Boasnegle

Det var mannen som skulle ut i bilen som oppdaget den, og kom inn og spurde etter hvordan den j…. sneglen såg ut, har den prikker på hodet? Nei, og kan du ta ett bilde spurde jeg og sendte med dattera ut, ho kjenner Boasneglen ( den som ikke har sneglefart). Godt over 10 cm var dette eksemplaret. Og til dere med plantekunnskap, jeg dyrker ikke Groblad. Grobladene trives godt med regnværet i år i oppkjørselen i grus. Igår var det tilløp til sommervær, dvs ikke til å stole på og litt mye vind i flekkan, men fikk brukt solkrem igjen. Mannen skulle ta litt bilde når det var som stillest, men klaga på at blomstene ikke stod i ro. Solid blomsterbed Bingen ble klar 1.juni, men var ikke planlagt når jeg sådde, så den ble plantet til med det jeg hadde til overs. Det har gått innmari tregt med alt i år, men det går sakte og sikkert rett vei, men en del har rotnet bort i det våte kaldværet i juni. Det ble omtrent bare sommerblomster i bingen i år. Jeg vil ikke ha stauder der ennå, for jorden kommer til å synke endel til neste år. Men tre klaseroser er på plass, så får vi se hvordan de vil trives der med litt mer jorddybde enn ellers i hagen.  Bingen under bygging(klikk)

2 comments to det gror tross alt

  • Frodig og flott – sier Bingen! :grin:

  • Erna Kari

    Jeg er oppvokst på gård og dette byggverket før det vart fylt med jord og planter, måtte kalles Bingen (kalvebinge). Jeg visste ikke at Bingen var etternavn og at du oppdaget dette blomsterbedet. morsomt :grin:
    Bingen skal bli frodigere, det er mye som ikke er kommet i blomst ennå og masse knopper. Bingen er nok oppfunne for meg som bruker rullestol, meget praktisk at jeg rekker ned til jorda så jeg kan plante litt selv. :p

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv