Noen blomster tåler dårlig vær

Vi har variert vær for tiden, ikke minst mye kuling og mye regn, og innimellom både vindstille og sol. Igår var det bortimot 25 grader og noen ganger om dagen både vindstille og sol. Da er det varmt for oss, som ikke er så godt vant. I dag var jeg ute og plukket inn i buketter før det varsla uværet. Og det kom brått kl. 11.09. Det var syndefloden som ble sleppt laust. Og torden.

Vinden kom etterpå tordenværet. Var ute en tur og såg om det var noe som trengte nødhjelp av blomstene, men det var bare høstfloksen som hadde lagt seg, ellers var det noen kantplanter som såg litt drukna ut men det ordner vinden med. Det er en staude som virkelig har imponert meg i alt det elendige været i år, og det er akeleiefrøstjernen. Det er mange planter som har fått støtte i år, men den har klart seg uten og står fremdeles flott etter i dag også.

Akeleiefrøstjerne 140 cm høy

Blomsterhavet på nært hold

1 comment to Noen blomster tåler dårlig vær

  • Her har vi også hatt uvanlig mye vind hittil i sommer. Da er det flott med planter som kan holde seg oppreist ved egen hjelp. Nydelig akeleifrøstjerne!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv