Fint besøk

Var bare så vidt jeg såg den, da den gikk i ett med det visne graset på plenen.  Og den var mellom hjula på rullestolen før jeg reagerte, så det var bare å rygge forsiktig og håpe det beste. Det gikk bra og min datter ble tilkalt for å ta bilde av gjesten:

Frosk

Vanligvis så bruker ikke froskene å dukke opp før utpå sommeren og da oftest i voksende størrelse utover sommeren. Første gang jeg har sett voksen frosk her om våren. Hyggelig med froskene selv om de skremmer meg rett som det er, ved å plutselig hoppe avgårde før du har sett at de er i blomsterbedet.

Såg i ett gammelt innlegg at det var slutt på krokusblomstirnga 2. mai ifjor. I år er krokusene kommet for fullt nå først og idag blomstret første påskelilje. Så får vi sjå om det blir hvitt igjen imorgen. I dag må det ha vært årets varmeste dag, riktig så trivelig.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv