Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Surfing i Lofoten (backpackere) | Erna Kari sin hjemmeside

Surfing i Lofoten (backpackere)

Det er garantert ikke meg som hoppet ut i bølgene. Mannen var på Undstad i Lofoten idag, og kom over surfere. Det er backpackere som drar dit de beste bølgene er. Været var ikke akkurat fotovennlig, bildene er tatt i 12-tida idag når været letta litt og var tilfeldigvis på det lysaste også.
Første bildet viser åstedet, altså stranda på Undstad, for den som ser godt (klikk på bildet) er det noen svarte prikker i vannet:

Undstad i Lofoten 1. desember

Undstad i Lofoten 1. desember

Fotografen var på anna oppdrag enn surfere, så han var ikke for nært når han tok bilde. Men han snakka såvidt med en for å høre hva de drev med. Jeg fann ett bilde med en oppe på brettet også, så det må vises (klikk på bildet):

surfer

Etter avsluttet økt ute i vannet var det fremdeles krefter og overskudd til lek i snøen:

lek etter surfingen

Draktene må holde på kroppsvarmen godt, for det var ikke akkkurat en varm dag.

1 comment to Surfing i Lofoten (backpackere)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv