Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Soloppgang på Alstad | Erna Kari sin hjemmeside

Soloppgang på Alstad

Jeg er ikke sikker på om sola er over fjella nå lenger. Men vi har iallefalll soloppgang og solnedgang.
Dette er sola på vei opp bak Børvass kl 10.10. Skarven sitt på rekke på skjæret, men de ble litt små på bildet.

Soloppgang bak Børvass

Soloppgang bak Børvass

 

2 comments to Soloppgang på Alstad

  • Kan se skarvene på skjæret. Nydelig bilde du har tatt.

  • Erna Kari

    Jeg bruker kikkert på skarvene fra stuen. Man ser dem bra fra stranda. Bildet krediteres min mann, jeg har gått i hi for vinteren (liker ikke kaldt vær) :grin2_ee:
    Heldigvis er mannen flink til på å vise meg verden utenfor med bilde (og event. video) når jeg ikke deltar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv