Påskeliljer

Faktisk så begynte påskeliljene å blomstre i påsken i år, men det er nå det er fullt av dem.

Flest påskeliljer og noen få tulipaner

Flest påskeliljer, noen tulipaner og blåe perleblomster

Det begynner å bli mye av andre planter også, men ikke alle er over jorda ennå, idag holdt det på å ga gale med basunblomsten da jeg ga mannen beskjed om å plante på den «ledige» plassen. Faktisk så vet jeg utmerket godt at basunblomsten skal være akkurat der og at den er meget sen til å titte frem. For andre år på rad er tulipanblomstringen igang til 17. mai, så det ble til slutt tidlig vår selv om det lenge var ekstra kaldt til å være her. Nå er det bikinivær (må vel kanskje kle seg penere i morgen) og er ute fra morgen til kveld.

Agurkene jeg håpet skulle holde seg små lenge, har vokst svært mye og fikk komme over i 20 liters bøtter og ut på endelig plass i drivhuset idag. Nå er det bare Flittige Lise som ikke kan komme ut for godt, men de også er ute og lufter seg på dagtid. Flittige Lise har den egenskapen at de fryser ihjel ved ca 5 plussgrader.
:ponder_tb:
Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med klatreplanten Susanne med brune øyne. Den er altfor klatrevillig til at jeg kan styre den i vinduet i lag med andre planter. Den klatrer opp og ned og på tvers i både den ene og andre planten, i persiennen og hva den ellers klarer å få fatt i. Anvist plass er tydeligvis ikke bra nok. :wacko_tb:

2 comments to Påskeliljer

  • haha, jeg har også en susanna som er ivrig, men jeg tror hun får flytte ut nå, hun tar tak i det hun finner ja…

  • Erna Kari

    Ble for fint vær så fikk ikke tid til å ta den laus i dag heller. Tenkte egentlig at den er for tander for Bodøsommeren, men det må prøves om den vil bli til noe utendørs, innendørs har den fått bevisst sin villighet. :mrgreen_wp:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv