Finvær i byen

Siden vi er hjemme i påsken er det greitt med en finværsdag. I dag er det lufting av hardføre planter fra drivhuset og planting i verandakasse med stemor. Ellers ble det kaffedrikking ute i solvarmen. Det gror i bedene,og krokusen har det travelt. Masse knopper på store og små påskeliljer. Min savnede PC dukka opp i går og så kom det noen med ny rullestol tidlig i uken. Så ting ordner seg bare en venter lenge nok.
Rullestolen ble prøvd i terrenget i dag, det var bløtt så den måtte faktisk vaskes etter bruk. Den hadde bedre kjøreegenskaper enn den gamle både til å ta seg fram og på støtdemping, og ikke minst den trengte ikke så stor plass for å snu. Så nå kan det bli mindre plen og flere blomsterbed.
:thumbup_tb:
Rullestolen var vond å sitte i så den må nok tilbake for å fikses, men håper det ikke tar for lang tid.
:unsure_tb:

Mannen i huset dro på strandtur med barna, mens fruene solte seg hjemme. Mjelle er en nydelig strand på nordsida av byen:
mjelle

1 comment to Finvær i byen

  • Ellen Moland

    Takk for en fortreffelig Skjærtorsdag i sola sammen med deg. Olav var veldig førnøyd mel Mjelleturen. Klem Ellen 8-)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv