Krokus poff opp

En varm dag i forrige uke, og krokusen ploppa opp.  Dessverre  så syntest krokusene som starta årets blomstring, at det ble for varmt med 15 grader. Men nå er det kaldt igjen og godt krokusvær hvis en vil ha lang blomstring. Har en krokussort som har en formeringsevne som går de andre en høy gang. Sprer seg med sideløk og må tas opp og deles hvert år omtrent, for at det ikke skal bli ei mølje. Tror at noen naboer har fått av denne også, jeg kan ikke ha bare ha lilla krokus, jeg har en tue her og en tue der. Vet dessverre ikke navnet, men er sikkert en av dem som står på krokuslista mi:

Blir mange fler hvert år

Blir mange fler hvert år

Tror knapt at jeg har hatt påskeliljer i påsken før, men sen påske og eksplosiv vekst gjorde at i år rakk Tete a’ Tete å blomstre. De er de små i forkant på dette bildet fra ifjor. Lurer på om pinseliljene skal vente med å blomstre til pinsen, da blir det sent i år.

Mannen fikk tilgodelapp i nettbutikken Grønt Fokus for bilde av drivhuset som vi hadde kjøpt derfra. Det måtte handles og siden Grønt Fokus har lite hageting slik som de hadde før, var det egentlig lite å velge i. Altså svømmebasseng eller flere drivhus var ikke så aktuelt. Så det ble ett stort undervanningsbrett (alltid kjekt med flere) og en plantelampe jeg egentlig ikke visste hvor jeg skulle ha. Dette er nå plassert i uteboden (ett smalt lite rom) oppå fryseren. Ingen varer fra fryseren før i juni?
Lampa er på 200w og lyser bra: Plug and grow .  Får prøve å få tatt ett bilde i morgen når plantene er på plass.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv