Endelig vår

I går kom våren. Endelig kunne en kjenne sola varme. det har vært mye fint vær, men vinteren har holdt stand lenge. Det måtte bli april før det kom en varm dag. Ikke så mange gradene, men sola varmet godt.
Sommerfuglene dukket også opp:
sommerfugl

Vanlig vårforteelse er at bilen flytter ut av garasjen, og det blir plass til andre ting som kommer fra vinterlager. Som bl.a min store rullestol som jeg bruker ute. En liten prøvetur idag for å sjekke om den hadde tålt vinteren, og den gikk iallefall. Det er godt å få luftet seg litt, etter en lang vinter. Den var ikke helt OK i fjor heller og skal skiftes ut for siden den fusker litt kan jeg ikke stole på den, men det tar tid.

Det byrjer å dukke opp krokus flere plasser i hagen, disse i plenen blir sakte og sikkert flere for hvert år:
hekseringen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv