Bobleplast av i drivhuset

Nå er jeg sikker på at våren kommer uti uken og tomaten har begynt med tomater innendørs. Da er det på tide å ta vekk isoleringen i drivhuset, for at de automatiske lukeåpnerne kan komme til nytte igjen og tomatene må ut i drivhuset nå. Agurkene er akkurat sådd men jeg vet av erfaring at de har en voldsom fart på seg og tar igjen tomatene i både størrelse og vil først gi spiselig avling. Men agurkene er litt mer ømtålelig på temperatur og må få bu innendørs lengst mulig.
Slik såg det ut da halve drivhuset var avisolert, lett å se hvordan bobleplasten er hengt opp også:
drivhus

Bobleplasten blir tørket (svært fuktig vær i det siste) rullet sammen og gjemt til høsten. Det er billigere med gjenbruk, men like viktig er det at nå er lengdene riktig klippet til og da er det enklere å få det opp igjen.

Så får vi håpe at sylinderene til lukeåpnerne er samarbeidsvillige og lette å skru på plass. :thumbup_tb:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv