En hyggelig dag

Først kom postbudet med pakke i formiddag. Det var to engletrompetstiklinger (Brugmansia) fra Trine i Sandefjord, ho har starta nettbutikk med litt mer uvanlige planter. Plantene kom hit i god behold. :clap_tb: Jeg mistet dessverre to gule og en hvit i vinter.
Gleder meg til neste år da er sikkert utvalget større og jeg har sikkert bedre plass til noe nytt.
:rolleyes_tb:

Senere fikk jeg besøk av Kristin fra Mosjøen. Vi fikk kontakt sent i går kveld på hageforumet, jeg hadde for mange georginer og ho ville gjerne ha noen. Tilfeldigvis la jeg ut melding om dette i går, og ho skulle til Bodø med bil idag. For de som ikke er så kjent geografisk så er det ca 350 km mellom Bodø og Mosjøen. Ho fikk med seg noen georginer og litt annet da ho hadde plass i sitt drivhus, verre å få det med i bilen da. Større bil neste år?

67 georginer igjen. :help_tb:

Etter at bobleplasten ble tatt ned i drivhuset er mye blitt flyttet innenfra og ut i drivhuset. Min «stakkars» mann må flytte en stor hylle før jeg kan få tomatene på plass, så det blir sikkert gjort til helgen. Synes det ser nesten tomt ut under drivhuslampene på loftet. Men nå spirer siste omgang av sommerblomster, så når de må prikles blir det fullt igjen. Under det ene takvinduet står tomatene og under det andre takvinduet (sønnen sitt rom) står paprika og chili. Så har han litt annet også som squash, aubergine og årets nye georginer. Han er fornøyd hvis han slipper tomatene på rommet sitt. Før jeg fikk drivhus var det både tomat og agurkproduksjon på hans rom hele sommeren. :grin2_ee:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv