Har en noen gang nok frø?

Jeg har igjen frø i mengder fra tidligere år. Det er stort sett ikke noe problem med spiringen om de er noen år gamle. I tillegg så samler jeg litt frø selv ute i hagen. Men man må jo ha noe nytt også. Igår kom frøene fra Thompson & Morgan (England). Frøene var sendt dagen etter bestilling, så TM var raske. :-) Så tok det ti dager i posten da.
Min datter på 10 år fikk utdelt Impectakatalogen (svensk firma) og fikk velge hva som skulle bestilles av sommerblomster der. Det ble tomat og chili også, de såg vel pene ut på bildet. I tillegg var det plass til noen av mine valg under 200 kronersgrensen (summen ble 199,29 Nkr) Jeg regner med at frøene snart er i postkassa, det bruker å gå ganske raskt fra

Nå er jeg ferdig med frøbestilling for i år ;-)

Overraskelsen idag var i drivhuset, de røde søstervalmuene som ble satt dit i november, hadde spirt. Temperaturen var for tredje gang i år over 5 grader idag. Nå er sola kommet så høyt at den varmer hvis den er framme. Så jeg regner med at de røde søstervalmuene er en hardfør type når de spirer i så lav temperatur. Hvis det blir mange soldager i februar, så må jeg vel sette frøpottene med stauder utenfor drivhuset, ellers så blir det fullt av stauder der før sommerblomstene er kommet dit.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv