Nytt kamera i huset

Det er mannen som har fått seg ett ekstra digitalkamera (P)  i tillegg til speilreflesken.  Kameraet er Canon G10.  G10 ble pakket opp, (Y) og min datter ble øyeblikkelig eier av mitt gamle og bittelille digitalkamera. Selv om det er jobbkamera til mannen, så regner jeg med at det blir heime ganske ofte. Han skal jo tross alt bruke speilrefleksen også.  Det tar vel litt tid å lære seg å bruke kameraet, men det har mange forhandsinnnstillte menyvalg som gjør det enkelt i starten, så får jeg finpusse etterhvert. :-) Akvarieinnstillinga såg iallefall til å gi bedre bilde enn det jeg har greidd før, men glassene på akvariet må skrapes rene før det blir gode bilde.

Men ett bilde av plantebordet idag kan deles med dere:

Plantebordet under drivhuslys 30/1
Plantebordet under drivhuslys 30/1
Her er ledig plass fremdeles, men har akkurat fått satt 16 fioler i potter, som skal dit. Så snart er det vel behov for å sette opp lys nr. 2.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv