Hvordan finne en pen og kraftig PC til stuen?

Jeg har en bærbar PC som holder en stund til. Nå er det PCen som datteren og mannen bruker, som trenger utskifting. Den har i bunn og grunn protestert litt på spilling i lengre tid, og nå røk grafikkkortet. Så da blir det utskifting. Den står i stuen og skal fortsatt stå der. Så kravet til ny PC er: Pen, stille og kraftig nok som spill-PC. :-S Ny skjerm, mus og tastatur kom på plass før jul.
Den gamle Shuttle PCenDen forrige var en liten og søt  Shuttle, som for 5,5 år siden var en ganske kraftig maskin. Kun 30  x 20  x 18 cm stor. Denne har vært stille og grei, skiftet til bedre grafikkort og minne en gang, og har skiftet defekte harddisker flere ganger. Skal det bli en ny ShuttlePC eller en PC i vanlig stort kabinett? Problemet er at jeg ikke finner Shuttle til salgs ferdigmontert i Norge, så da må jeg gjøre jobben selv. :-O

Nå har jeg laget til tre alternativ med oppsett til PC. Det er noenlunde likt i pris og innhold. Så da er det bare beslutningen som gjenstår.  (C)

Ny Shuttle PC

Ny Shuttle ser slik ut. Den er litt større: 32,5 x 22 x 21 cm.  Men da er det også plass til flere harddisker og to grafikkkort. De nye Shuttlene er svarte, jeg tror jeg likte børstet aluminium bedre.

NZXT HUCH kabinett

Hvis det blir PC med stort kabinett er det NZXT HUSH  som er aktuelt. Det ser ut som om dette kabinettet er godt støyisolert.  18,4x 51,1 x 41,9 cm.  Det blir ganske mye større, men hvis støyisoleringen fungerer, så er det ikke så ille.  Kunne godt greidd meg uten blålys da.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv