Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Vår-Vinter-Vår | Erna Kari sin hjemmeside

Vår-Vinter-Vår

Det har blomstra i hagen siden 10.mars, men ikke lett å få det med seg mellom snøbygene.  Det har vært å kike ut av vinduet iblandt for å se etter om det var snø eller blomster.  Idag kom det sol og «varme» etter nattens snøbyger og etter hvert stakk det opp noe fargerikt rundt omkring.

Først litt forsiktig pga kalde føtter:

Fotkaldt i formiddag

Senere i dag så hadde de funnet ut att det var håp i sola:

Nyter sola

Men når snøen ligg helt ned på skjæra og fjæresteinene om ettermiddagen, så er nok ikke solvarmen så sterk så sterk. Heldigvis så virker sola på drivhuset, så der er det varmt for meg også (kanskje i meste laget for plantene).

Vinter på Alstad 1. aoril

img class=»size-medium wp-image-2592 » title=»vårvær» src=»http://bruset.net/wp-content/uploads/2012/04/vårvær-300×199.jpg» alt=»» width=»300″ height=»199″ /

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv