Fremdeles vår her

Etter en uke med opplevelser som delvis midnattsolformørkelse og en fjord som kokte av spekkhoggere to dager på rad, kom plutselig sommervarme idag. Iallefall for noen timer.  Ryggen er ilsken og jeg må ha hjelp til mye mer enn det vanlige (bæring og løfting), men plantene må i jorda og kall’ n gjør sitt beste (og det er bra arbeid).  Bare solen kommer tilbake, så er første agurken klar i drivhuset.  Squashen fikk slippe ut av alt for små potter i kveld og komme over i god kugjødselkompost.  Den har klart å vokse seg utrolig  stor i 12 cm potter og første squash er klar.

Først fra den delvise midnattsolformørkelsen.  Min datter og jeg fikk se den skikkelig, mens sjåføren/fotografen ikke fikk på seg de svarte brillene under fart.  For det viste seg at det kom noen småskyer og og en såg ikke lenger det klare skillet på sola. Men fargene fikk vi med oss alle:

Delvis midnattsolformørkelse

Det er vanskelig å få til noe særlig bilde av vårkaotiske og fargesprakende bed, men det virker forhåpentligvis oppmuntrende på naboen når de henter posten i gråvær:

Til slutt to forskjellige stemorer:

Stemor "Rococco Ruffles"

Stemor "Giant Forerunner Blue and white"

2 comments to Fremdeles vår her

  • Signe

    Så heldig at dere fikk se solformørkelsen, jeg var på jobb og så ikke noe derfra. Spekkhoggere har jeg aldri sett, og å se dem fra stuevinduet annser jeg som litt av en luksus. Det skal bli bedre vær igjen snart, bare regn i natt og i mårra. Stikker innom i slutten av uka. Da er det sikkert utevær.

  • Erna Kari

    Vi er alltid på hogget etter om mulig å få se slike naturhendelser, som måne og solformørkelser. Og denne gangen så lysnet det akkurat for denne opplevelsen. Satser alt på at værmeldinga er riktig for slutten av uka. Du er velkommen. :-bd

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv