Solstråler

Om de første vårtegna kom sent så har godværet gjort at alt er godt i rute og vel så det.  Krokusen er stort sett ferdig og det er tid for påskeliljer, tulipan og vårstaudene.  Georginer, fuksia og pelargonier er flytta ut og stort sett ferdig med tilvenninga til utelivet. Det gjenstår å få de over i større potter, ett par fuksia har så  store potter som de kan få.  Hver vår er det en overraskelse når gullstjerna lyser opp i skogkanten, de er så mange bare noen meter fra innkjørselen. Noe er det greitt å overlate til naturen å vise fram.

 

Gullstjerner

1 comment to Solstråler

 • Gjertrud Kalseth

  Hei Erna kari!
  Håper du har det bra, eller så bra du kan ha det.Var i Todalen i påska med nydelig vårvær. Traff Ingeborg m/datter på butikken. De skulle overnatte på kåret og Martha skulle komme på dagstur.
  Her er alt som vanlig, det går i jobb og dagligdagse sysler for det meste. Gustav hadde konfirmasjon på søndag og det var riktig trivelig.Han drømmer vel om moped, men han er jo for ung enda.
  Ellers har vi besøk innimellom av barnebarna til Estor, Iben på 10 år og Mathilde, snart 4. Mathilde skal komme på besøk nå til helga.
  Vi har flott vær om dagen, ikke så varmt, men flott sol som tiner de siste snøflekkene rundt om kring husa.Det er vel grønnere i Bodø kan jeg tenke meg. Du får ha lykke til med våronna i hagen!
  Hils familien!
  Hilsen Gjertrud

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv