Det blir nok vår i år

Det var svært lite vår ifjor, ei heller noe særlig vårblomstring da det som var plantet om høsten rett og slett ikke kom opp. Men jeg er stadig optimist og importerte løk i høst fra Nederland som behørig ble satt i jorda etter at første snøfallet var borte. Etter mildvær og regn i det siste har snøen innmed huset smelta, og jeg titta ut vinduet og oppdaget at her var ting i gang. Snøklokkene og irisen litt lenger borte i bedet var også på vei opp, men bildet viser antagelig en blanding av iris, krokus og noe ? annet.

Vinteririsen skal holde til i samme området, men den kommer opp med blomsten først og sier ikke fra på forhånd. Kaldværet som er kommet nå gjør at jeg må vente for at mer skal skje ute. Det er alltid spennende å se hvor krokus og tulipaner kommer opp, da mannen er på selvstyr i løkplantinga om høsten.

Såing er det blitt lite av da gamle skader i ryggen plutselig våknet til liv og det ble klippekort hos kiropraktoren istedetfor plantestell. Regner med at jeg snart er lappa såpass isammen at jeg får sådd litt, det er ikke akkurat så tungt arbeid. Så får ryggtreninga bli vannbæring og vatning utover våren. Det er mye god helse i hagestell.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv