Våt dag

I går skulle det vært en finværsdag, men det vart smått med det.  I dag har det rett og slett vært vått ute. :umbrella:

Men ved å utnytte stundene med oppholdsvær, har jeg iløpet av dagen fått gjødslet alt.  Jeg tok bedene og mannen plenen og det jeg hadde glemt :roll: .  Det var på tide å få gjødslet overalt.  Det har vært gjødslet to runder før etterhvert som løkplantene dukket opp.  Det har vært mye vind (og kaldt) og heller lite regn, så antagelig vil dagens nedbør gjøre godt både for plen og planter rundt omkring.

Vi hadde begynt å vanne bedene før regnet kom.  Og ikke minst å sjekke svetteslangene for «hull».  Det vart kjøpt noen nye slanger på salg i høst, for vi visste at noe var for slitt.  Så har testet 5 lengder (15 (20) m lange slanger) og bare en er forkastet, de andre trenger bare litt teip på en lekkasje eller to.  Men trenger svetteslanger til «Bingen» også, jeg har fått plantet en del der men varmere vær etterlyses.   Barna er «utsatt» for streik og er hjemmeværende, men jammen tror jeg de to streiker også  :D  .

Dagens representant fra hagen er en våt og forpjusket påskelilje:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv