Sol ute, sol inne

Det er utrolig mye lettere å stå opp om morgonen til fint vårvær.  Blomst nummer to ute i hagen ble krokus.  Så kom irisen som ellers bruker å være først.  Snøklokkene står i knopp og det gjør de lenge i forhold til de andre tidlige, som dukker opp fra intet og blomstrer.  Dagene tilbringes i solen ute på verandaen, eneste gjøremål er vanning.

Inne er første frøsådde georgine kommet med blomst.  Burde lært av tidligere år og sådd de litt senere, men det er nå trivelig med noen blomster inne også.  Så nå er det stuelønn i vase (må klippes ned pga størrelsen) og georginer i vinduet.

Georgine "Collarette Dandy"


Georgine «Collarette Dandy», frøene vil gi litt ulike farger osv, så det blir spennende å sjå de 4 andre fra samme frøpose. Har sådd tre forskjellige georginer i år, det er mer spennende når en må vente for å se hvordan blomsten blir, enn å kjøpe ferdige knoller med bilde på posen. For det andre så har jeg mange nok fra før, så må få mest mulig ut av blomstene, dvs følge de hele veien fra lite frø. I så måte er georginer velegnete objekt, de bruker ganske kort tid fra frø til blomst.


Cirrhilabrus lubbocki

Cirrhilabrus lubbocki

Mannen har streva med å fotografere våre nye fisker, noen av de er enkle å fotgrafere, men wrassene er raske og svinsete og vanskelige å fotografere. Men her er ett noenlunde bilde av den ene, med det smukke navn Cirrhilabrus lubbocki.

1 comment to Sol ute, sol inne

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv