Noe ser man ikke

Det har blomstra mye i hagen i sommer. Så på ett visst tidspunkt så såg jeg nesten ikke hva som blomstra. :lol_wp:

Var ute litt i dag etter en noe våt periode utendørs ( pluss halsondt og uten stemme) og tenkte over om det var noe jeg ikke hadde sett blomster på i år.  Søyleblomsten har stått likedan siden i vår, så der vart det ingen blomsterstilk uten at jeg vet grunnen.  Alpeastersen har vokst seg stor og frodig, men ingen blomster i år.  Får tru begge kommmer igjen blomstrende neste år.  Men ellers har det vært en god sommer for de meste.  Ser ut som de to siste liljene skal rekke å vise frem blomsten også.  Er mer i tvil om stokkrosene, men de var så seint i gang iår at jeg trodde de var døde. (Dette er en flerårig sort)

Det som jeg også oppdaga var at gullklematisen har begynt å blomstre. Dvs den må hatt en runde før i sommer når en ser alle frøstandene. Den var hardt klipt i vår så den blomstret utpå sommeren. Det merkelige er at jeg ikke hugser å ha sett den full av blomster, det måtte ha skjedd mens alt stod i fulllt flor, for den er ganske synlig på hushjørnet. Eller kanskje den er flottest nå med alle de glinsende frøstandende:

Gullklematis

Gullklematis

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv