Kveldstur til andedammen

Far og datter (11) var på en liten sykkeltur i kveld til Bodøs berømte andedam. Ikke så stor dam, men kjent og kjær for mange småbarnsforeldre (og sikkert andre). Min datter er dagens fotograf og spesielt det av måsen syns jeg var ett godt treff. Det å være fotograf handler da mest om å se motivet, teknikken kan læres etterhvert.

Først en måse i god balanse:

Måse på ett ben

Måse på ett ben

Det vart ett godt bilde av måsen forfra på to ben også, men måser ser vi ofte, så det må litt mere til for å være spesielt bilde. Forresten så har jeg ikke akkurat studert bakstussen til en måse så nøye heller.

Også ett bilde av de som gir navn til dammen, vanligvis på svøm, men denne gang på tur på fastmark. 9 andeunger er vel litt og holde styr på, men disse var visst godt oppdratt både til lands og vanns:

Andemor og 9 unger

Andemor og 9 unger

Andedammen ligger i tilknytning til Bodøelva. Siden jeg alltid har vært glad i elver (og fosser og stryk), så leita jeg lenge etter denne bodøelva da jeg flyttet til byen. Det tok litt tid før jeg skjønte at «elva» var en liten bekk. :lol_tb:

1 comment to Kveldstur til andedammen

  • Så flotte bilder fra dammen. Det er ikke bare du som trodde Bodøelva var større. Jeg trodde slett ikke det var snakk om kun en liten bekk når folk snakka om denne elva, men bekk er det, ingen tvil om det. :-$

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv