Da datt riddersporene

Ikke akkurat uventa at regnværet skulle knekke riddersporene. Vi såg tidlig hvordan det kom til å gå, og delte ut litt til naboer allerede før de knakk i går. Men vi skulle i dobbelt 50-årslag og hadde ikke tid til å prøve å få de på rett kjøl igjen. Da vi kom hjem igjen utpå natta var det lett å se hva som hadde skjedd. Ganske ryddig når det er regn og ikke vind som knekker de:
Knekte riddersporer

Disse var da godt over 2 meter høye i går. Pynter pent opp i vase også, men står litt kortere inne enn ute. Ellers hadde plantene tålt regnværet godt. Litt var det som låg litt mye, men det meste retter seg opp ved litt ristehjelp (vann er tungt) og en og annen støttepinne. Får rydde litt mer i morgen, idag var alt klissbløtt og det var lite opptørk i skoddehavet.

4 comments to Da datt riddersporene

  • Nå ble eg påminnet at eg skal gå ut i morra å binde opp noen blomster. Håper bare det ikke er forsent. Mye regn sto det på værkartet for helgeland i natt. Håper det går bra med riddersporene dine.

  • Erna Kari

    Godværsdag, men det tok lang tid før plantene tørka litt opp. Riddersporene var brekt og er kløpt ned. Vanskelig å binde opp det som vokser langt over rekkverket, men vi har en plan for neste år. :jittery_tb:

  • Å nei så kjedelig! Og så flotte de er når de står fint!

    Hilsen Margrethe

  • nei og nei
    Men det var nå fine den veien også da, litt sånn foss.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv