Status drivhuset

Nå midt i juni er det meste av det som skal ut i sommer, ute. Det er igjen litt sommerblomster og noen frøsådde stauder. Det tar litt tid før de siste tulipaner har blomstret og kan tas opp, og jeg må ha litt påfyll i bakhånd (aner ikke hvor staudene skal få plass, kanskje hos naboen?). Ellers er plassen opptatt av fresia som er treg (kjøpt) eller frøsådd i år. Og selvfølgelig årets blomsterplante i drivhuset er: Susanne med det sorte øye. Må ha noe pent å se på når jeg ligger der i solsenga på hustrige dager. :laugh_tb:

Resten er mat: 3 agurkplanter (slangeagurk), 5 store tomatplanter :doh_tb: (+ to avleggere som snart blir store), 2 busktomater (som er breie istedet for lange), 1 eggplante (blir det noe modent?), 4 paprikaplanter (to typer), 3 chiliplanter (2 typer) og diverse issalatplanter i potter. Har også noe sitrontimian som er sådd i år, men det er ikke sikkert det blir mat dette året.

Hittil har jeg spist nok agurk :cool1_tb :-( nabogutten er heldigvis agurkspiser så han får overskuddet når produksjonen kommer skikkelig igang), det har vært to røde busktomater, snart (imorgen)en rød coctailtomat (snacks), paprika har blitt tatt i bruk grønn og nå begynner de første å bli rød. Chilien er tregere, men den hotteste sorten bruker vi bare til tørking og vi har på lager ennå.

Her er ett oversiktsbilde fra den ene siden, til opplysning er sideveggen 2 m:
Drivhus juniKlikk for større bilde

Her er bilde av maten:

Små slangeagurk Passandra

Små slangeagurk Passandra

Tomat Gardeners Light

Tomat Gardeners Delight

Paprika "Tequila"

Paprika Tequila

Issalat

Issalat

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv