Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Frustert over manglende PC | Erna Kari sin hjemmeside

Frustert over manglende PC

Har en bærbar PC som jeg er avhengig av for å ha noe å gjøre i hverdagen.  Den begynte å fuske etter jul, men ventet i det lengste med å klage for jeg vet av tidligere erfaring at reperasjon tar tid. :thumbdown_tb:

Historien kort fortalt:
17. februar fikk jeg godkjent det som reklamasjonsreperasjon
Ventet en uke på fraktlapp(Burde tatt en dag)
Såg etterhvert på nettsidene til reperatørfirmaet at de regnet 14 dager på jobben, beregnet ferdig 11 mars.
17. mars tidlig på dagen var hovedkortet skiftet og pcen ferdig. :wacko_tb:

Så ble den tydeligvis sendt til nettbutikken, for så og sendes til meg.  Fikk beskjed fra nettbutikken om at den var klar for sending 19. mars.
26. etterlyste jeg PCen, for på en uke klarer posten normalt å levere. Fikk  epost tilbake om at etter sjekk hadde de funnet ut at PCen var sendt til feil kunde. :nono_tb: De skulle ordne opp og få sendt PCen til meg.
I dag er det en uke etter, og PCen er ennå ikke innlevert til posten igjen. (Har fått sporingsnummer nå. )
:furious_tb:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv