Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Se sola, å nei det snør | Erna Kari sin hjemmeside

Se sola, å nei det snør

Varierende vær, sol og stille det ene øyeblikket, og dalende sne i det neste. 7 kuldegrader om nettene og minus hele dagen, men i drivhuset var det over 20 plussgrader  til kl.16.30. :lol_wp:
Ser nå ut som skyene har tatt helt over for idag.
Men i formiddag(mellom snøbyger) så var det blomstring:


Vinterblomst

Vinterblomst

Storvinterblomsten (Eranthis hyemalis) sår seg selv og jeg ser at den holder på å flytte ut på plenen. Denne sorten er litt større i blomsten enn Eranthis cilicica, som jeg har på en annen plass i hagen.krokus

Krokus

Denne enslige krokusen kommer tidlig hvert år, og jeg trudde ikke det fantes storblomstra krokus som konkurerer med snøklokkene om å være tidlig. Den står klint oppi buskrosa, og der får den stå ifred. Den formerer seg ikke heller.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv