Det spirer og gror (inne)

Har akkurat sådd litt igjen. Skal det spire må det såes jamnt. Morsomt å vente på spiring (når det blir noe da). Ute er det svinkaldt, men det var verre igår. På kysten er minus 11 og kuling temmelig ille. :-S

Ser at sola allerede varmer godt i drivhuset selv om det er kaldt ute. Har ikke vært så mye sol de siste dagene, men bare vi skimter ho blir det varmere i drivhuset. Drivhuset har varmeovn som passer på at det holder seg på plussiden, og heldigvis kan jeg lese av temperaturen inne på kjøkkenet, slik at jeg slipper ut for å passe på. Det ser ut som om den bittelille ovnen klarer jobben godt. (F)
Eneste problemet var her i høst da mannen hadde vært inni drivhuset med noe, og hadde lagt termostaten framom ovnen. Slik at når ovnen slo seg på, vart termostaten varma først og den slo av ovnen med en gang. Heldigvis så vart feilplasseringa oppdaga før minusgradene kom. =-O

Etter mye vurdering (lesing av tester osv.) blir den nye PCen en Shuttle (barebone). Så da må jeg bygge mye av den selv, men den kommer med hovedkortet og strømforsyningen på plass.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv