Dagens blomst

Snart ferdig med februar, som i år har vært en vintermåned.  Idag var det full sol og kaldt ute, men 25 grader :cool2_tb: i drivhuset, så der var det vårfølelse og en liten overraskelse:

Vårfornemmelser i drivhuset

Vårfornemmelser i drivhuset

Ellers er mye unnagjort av vårarbeid idag: Har satt mange knoller i jord: begonia, georginer, kala og commeline. Resten av isoporkassene er flyttet fra drivhuset (for varmt på dagtid i sola) og til en utebod, og så får en sette i jord etter hvert (mange georginerknoller igjen). I morgen eller mandag skal de tre verandakassene med vårløker ut av drivhuset og på plass på verandaen, regner med at den verste kulda gir seg for en stund.
:clap_tb:

Mannen i huset har vært ute og kledd på de vintergrønne (så ikke sola lurer de til å starte våren for tidlig). Det er ikke så mange av dem. Salt fra havet tar knekken på slike iblandt.
De første frøplantene er flyttet ut i drivhuset (stemor).

4 comments to Dagens blomst

 • næ, så smart å sette løk i drivhuset! Men 25 minus ute fortsatt… tror jeg skal slutte og klage over halvmeteren min med snø jeg, her er det da i allefall ikke mer enn 5-10 minus..

 • Hei Anne
  Du misforstod litt det med temperaturen. Det var pluss 25 grader i drivhuset (soloppvarming). Ute var det vel fire minus, som vi regner som meget vinterlig. Vi har kystklima, så 25 minusgrader overlever vi ikke ;-) .
  Drivhuset er ett klimaforbedrende tiltak, bare jeg får ut verandakassene og ommøblert litt, skal solsenga på plass. 8-)

 • Ellen moland

  Kjære Erna Kari!

  Tror deg må gjøre det til en vane å se innom hjemmesiden din, jeg kommer i deilig vårstemning. Er det en va krokusene fra hekseringen som har kommet seg inn i drivhuset?

  Ha en strålende dag, Klem Ellen 8-)

 • Du har god hukommelse Ellen, men «hekseringen» er «Blue Pearl» og den i verandakassen er antagelig «Firefly». «Blue Pearl» er hvit inn mot det gule i midten.«Blue Pearl» fremst på bildet
  Jeg har lister over det som er kjøpt og bilder, ellers hadde jeg ikke husket det så nøye. :thumbup_tb:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv