Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Årets første blomst fra frø | Erna Kari sin hjemmeside

Årets første blomst fra frø

Har sådd denne fiolen i flere år, men i år var den raskt i blomst.  Fra før er første uka i mars det tidligste.  Både stemor og fioler skal snart ut i drivhuset. Trenger plassen inne til andre småplanter.  Regner med at fiolene kommer til å bli plantet i verandakassen i mars.  De tåler en støyt.  De har iallefall greidd seg godt i 6 minusgrader før om åra.

Årets første fiol sådd i januar.

Årets første fiol sådd i januar.

7 comments to Årets første blomst fra frø

 • Åååå!! Den var nyydelig :D

 • Bønna

  Jeg er imponert.

 • Bra det er flere som har sansen for denne, takk for det (F)
  Den lyser bra opp på plantebordet blandt alt det grønne.

 • Ellen moland

  Du store mirakel! (*)
  Håper vi får en tidlig vår i år, slik at du får plass til alle dine levende juveler. Heimesida de er kjempeflott å se i. Jobba på 8-)
  Klem Ellen

 • Du får en mail i år også når plassmangelen blir stor. Det er ikke alle plantene som er tiltenkt egen hage. (G)

 • jøsses, at den kommer så fort i blomst da!
  Jeg har bare sådd stemor en gang, og det tok fem mnd før den blomstret… men det var en storblomstret stemor, nå skal jeg jammen huske på å lete etter raskere sorter til neste år :-)

 • Det er forskjell på stemorsorter også, men fioler er raskere i blomst. Dette er Viola hybriden «Erlyn» som faktisk er frøekte. Har brukt egne frø i tre år nå og den er fremdeles lik «orginalen». «Helen Mount» er en flerårig langstrakt fiol som faktisk er enda raskere til å blomstre. Den skal jeg så tidlig sommer for event. å fylle høstlige hull C :-)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv