LANGT UTPÅ NYÅRET

Godt Nytt År til alle!

Har feriert litt, vinteren er litt lang her nord.  Men nå er sesongen igang igjen og de første frøene er sådd.  Det er allerede sådd noen stauder som ble plassert i drivhuset før jul (spiring til våren?). Nå er stemor og fioler sådd for å muligens få flytte ut i verandakasser i mars, og da må de tidlig i blomst. Ellers litt krydder for kjøkkenvinduet, noen som av erfaring spirer sent, og noen flere stauder som muligens spirer en gang. En stueplante og noen sommerblomster som trenger fryktelig lang tid til blomstring (eller som ikke liker sommertemperaturen her).  For å sysselsette min mann så har jeg lagt til en sudoko på siden, det var hans ferieavslapping.

Bilde av ting som er nysådd er ganske trist, så bildet er heller av feriens største sjarmør:

Sjarmør i Palmitos Park

Sjarmør i Palmitos Park

Palmitos Park, Gran Canaria, er åpnet igjen etter den store skogbrannen i 2007.  Det meste av anlegget brant ned, så det er imponerende hva de hadde greidd å fått iorden igjen. Jeg var ikke med dit, men har sett bilder av etter brannen og hvordan det er idag. Har vært der noen ganger før brannen, og jeg er glad for å høre at kaktusene såg ut til å ha overlevd brannen.  Eller går det an å plante så store kaktuser?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv