Jaja

Dette var dagen jeg selv greide å slette alle titlene til bildene i mitt fotoalbum. :-O  Og jeg som akkurat hadde tatt runden med skrivefeil også.  Da har jeg lært: sjekk minst en ekstra gang om du klikker på rette kommandoen. Så nå er navnene på plantene på plass igjen, men har igjen å sjekke skrivefeil og om alle har fått med seg latinnavnet.

For det andre har jeg lagt ut såliste for 2009.  Se henvisningen på høyre side.  Den siden vil jeg forhåpentligvis oppgradere etterhvert.  Er det noen som lurer på noe, så bare spør i gjesteboken eller send en epost ( det ser ut som om sider er uten kommentarmulighet?).  Min fullstendige såliste har noen flere opplysninger, som bare jeg forstår. f.eks såmetoder. (H)

Ellers er det kaldt ute, drivhuset berger over null, har godt med ved, men savner virkelig det tredje trinnet på varmekablene på badet.  Det er for kaldt for blodbegerfrøene med 20 grader.  Ventelisten hos elektriker er lang, og blodbegerfrøene er ikke krise nok.   Bør vel ikke sette frøene på vedovnen heller. ;-)

Elektrikeren kom fort (kl 08.10) den gangen varmekablene i stuegolvet streiket,og det var eneste fungerende oppvarming, og det skjedde selvfølgelig på kaldeste dagen i året. Heldigvis var det bryteren som var sund og raskt å fikse. :-)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv