Stille dagen derpå

Trudde den stod i ly for vinden

Trudde den stod i ly for vinden

Helt stille er det ikke idag, men etter stormkastene i går og ikke minst inatt, så blir det ikke verre av været idag. Sørgelig syn å se hagen idag i forhold til 3 dager siden, da «været» begynte.  Men har besluttet å vente på oppholdsvær før en eventuelt får redde stumpene: Sette opp att verandakassene (som fikk en tur på bakken), rette opp de store pottene, klippe ned en Rosa rugosa for å få tak i den store Fuksiaen som stod oppe på kompostbingen, beslutte hvilke potter som likegodt kan tømmes nå.  Ser at noe kanskje kan se pent ut etter litt hjelp.

Litt hjelp av vinden har vi også fått:  alpeklematisen på husveggen som jeg har bestemt skal flyttes er nå røska laus, sannsynligvis er det bare å fjerne noen forkomne sommerblomster også, så Steinar kan komme igang med å sette ned løker til vårblomstringa.  Alltid et problem med å finne tidspunktet for å fjerne sommerblomstene, her blir det sjelden tidlig nattefrost.   Tilslutt ett før og ett etterbilde fra valmuebedet:

Valmuene rett før uværet

Valmuebedet dagen etter uværet

2 comments to Stille dagen derpå

  • Lise

    Heia. For ei flott hjemme side du har.nydelige bilder :)) )

  • Hei!
    For en kjempefin hjemmeside du har, jeg er overveldet over alt det vakre du har fått til. Jeg synest det er så fint at det skrives om det som er på bildene. Veldig mange fine stauder du har, særlig den vakre røde rosekragen med flere. Håper du tar deg tid til å se på min hjemmeside og skriver du noen ord blir jeg veldig glad. Har laget en ny hjemme side med linker til den gamle siden. Du får ha det riktig godt. Varm hilsen fra Hildbjørg.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv