Farger på planter fra frø

Det er aldri sikkert hva man får når en sår, og da ser jeg bort fra bjørk o.a. ugras som har en tendens til å spire for mange plasser.  Sår en noe som heter noe med mix. så får en litt ulikt resultat.  Men denne gang gjaldt det sommernellik som skulle være like alle.  Hittil er to planter kommet med blomst og ingen stemmer med reklamen.  Det skulle bli klart rødt og hvitt: 

Litt mer rødt enn på den hviteste her skulle det vært. Får bare se hva resten av plantene blir til. Sorten er «Merry-Go-Round». Ellers så hender det at blomstene endrer seg når planten vekser til, og ikke minst kan det være forskjell på fargene under lysrør i forhold til utelys. Håper resten får klare farger, den rødeste har ikke riktig hvit farge.

Til de observante, bladene på bildet tilhører en helt annen plante. Det er hengenellik dette og måtte få de to blomstene i posisjon for bilde.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv