Samling av potter under tak

Selv om værmeldingen ofte virker verre enn virkligheta, så har det iallefall regna nok her de siste uker og det loves mer. :surrender_tb:

Bilde fra under taket på verandaen har jeg ikke, men det er fullt der også. Men her fra inngangspartiet viser det vi prøver å berge fra litt nedbør:

Inngang

Dessverre ikke plass til så mange langs veggen.  Postbudet har ikke klaget over tilgjengeligheten til postkassen, den faste har sans for blomster.  Jeg husket idag på at selv om det regner nok, så trenger disse pottene kanskje litt vatn i tillegg, og det var fryktelig tørt i noen av de frodigste pottene og siste liten vanning idag.

En som ennå står fint og ikke har regna full er denne 40 cm firkantpotta, der de siste stusselige georginene jeg ikke fikk plassert noen steder, havna i vår.   Den har fått lite sol, men tydeligvis trivdes likevel. Det er så fullt oppe i den at den ikke regner full, den har også blitt vanna under «normal» nedbør.

Georginer

Georginer

Disse to som blomstrer er frøsådd i vår. En tredje sort har pyntet opp i sist uke.   Det har vært brekt noen grener i stormkast, men nok igjen.

Min mann kom inn nå og fortalde at det satt en frosk  på dørmatta som ville væra med inn :bigsurprise_ee:

Hvor mye regn er det der ute? Jeg hører det godt, så har ikke tenkt å gå ut. :tongue_rolleye_ee:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv