Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Frøkvalitet | Erna Kari sin hjemmeside

Frøkvalitet

I fjor kjøpte jeg frø av Tobakksblomst Only the Lonely og sådde 30/1, for jeg hadde lest at denne trengte litt lenger veksetid enn de andre tobakksblomstene  jeg ellers har hatt. Det endte med at etter å ha sådd ca 500 frø i ulike omganger, spirte det en stakkers spire først i mai. Denne vaks seg fint til og blomstret sist i juli, og fikk faktisk modne frø. Så hvis den spirer, er den like rask som de andre tobakksplantene.

Tok frø av min eneste plante og har nå beviset på at nykjøpte frø ifjor, av en eller annen grunn ikke var spiredyktige. :-$  Sådde i år 7/2 og de første spirte 11/2 og slik ser det ut idag:

Nicotiana sylvestris "Only the Lonely"

Nicotiana sylvestris "Only the Lonely"

Tror jeg får litt for mange planter i år. De blir jo temmelig høye, godt over meteren.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv