Mørketid og rognebær

Første jeg la merke til idag når det ble litt lyst midt på dagen, var alle rognebæra på bakken.  Både foran garasjen under treet og bak huset der det andre rognebærtreet står.  Har aldri tenkt over når rognebærene blir borte på trea. Har vel tenkt at de ble spist opp av fugler. Det har iallefall ikke vært så mange bær foran garasjen før, annet enn en tendens til bærfall under høststormene.

Det er ganske annerledes i desember når det er snø, enn de åra det ikke er snø og heller en våt værtype.  I år så merker du når det er midt på dagen.  Og om det blir tidlig mørkt, så er det en viss tidsstyring, slik at en ikke blir helt døgnvill.

Jeg tenkte i forrige uke at nå ble vel mannen fornøyd når siste stokkrosen var visnet og det var slutt på alle blomsterbuketter for en stund.  To dager etterpå kom han med en rosebukett fra butikken, (Y)   så egentlig synes han det er greitt med blomsterbukketter ( men kanskje ikke når de er overalt i huset)  Ellers er det tiden for å kose seg med kaffen (C)  og ridderstjerner.

Ridderstjerne

Ridderstjerne

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv