Vårens stemor

Moseplassen har utlyst konkuranse om beste stemorbilde, og da må jeg prøve. Det blir med dette bildet fra idag:

Fru Pigalopp

Fru Pigalopp


Fru Pigalopp bodde i tusendørshuset og trengte ikke nødvendigvis samme orden som andre.

Den neste stemoren er niesen som bur i ett lite hus og har orden på seg selv og sitt: Fru Vann:

Fru Vann

Fru Vann

Jeg viser disse to for å vise spennvidden fra den samme sorten som er Rococo Ruffles. Ifjor var det andre varianter fra samme frøposen. Stemor er en takknemlig plante står og blomstrer fra mars og til jul somme år. Tåler en snøbyge også. Jeg klipper de helt ned uti juli engang, for da begynner de å se litt «rufsete» ut. Slik får de ny vekst og en vakker sensommer. De tåler godt det regnværet som startet idag og visstnok skal vare en stund ifølge vermeldinga. De liker sikkert også den lave temperaturen bedre enn skikkelig varme.

Mens jeg trives best med de været vi nå har forlatt: varmt og sol. :cheese2_ee:

9 comments to Vårens stemor

 • Så flotte de var, Fru pigalopp spesielt, en nydelig deltager det :-) Hyggelig at du vil være med på konkurranse.

  Grunnen til at det kom beskjed på bloggen min var fordi du har wordpress på bloggen din, og den sender (somregel) slike beskjeder når man lenker direkte til en post. Veldig praktisk :-)

 • Erna Kari

  Takker for rosen. :blush_tb:
  Nåja jeg visste egentlig at det er automatisk tilbakeping til wordpressblogger, men jeg skulle liksom aller høfligst melde meg på en konkuranse og vart paff når jeg allerede var der. Tenkte ikke på påmelding når jeg skrev innlegget her.

  Man lærer så lenge man gjør noe. :rolleyes_tb:

 • Elsa

  Kjempeflotte stemor. Særlig Fru Pigalopp var helt knas, for noen farger :o)
  Stemor er virkelig gode planter å ha tidlig på våren/sommeren, de tåler det meste.

 • du, jeg kom på noe, du mente å melde på Pigalopp ikke sant, også er Fru Vann en bonusblomst du presenterer i tilegg? Jeg tar jo kun i mot en deltager pr person, og leste posten din slik, men kom på at jeg kanskje skulle forsikre meg om at jeg hadde forstått deg rett ettersom det med en deltager pr person står i «ekstrareglene» og ikke ble nevnt spesifikt denne gangen.

 • Erna Kari

  Jepp Anne, det er Fru Pigalopp som er deltaker, det er den som vekker mest interesse lokalt her.

 • En meget spektakulær deltager det der, en kjole en hver showgirl kunne misunne :D

 • […] Fru Pigalopp fra Erna Kari hjemmeside Fru Pigalopp bodde i tusendørshuset og trengte ikke nødvendigvis samme orden som andre. Jeg viser disse to for å vise spennvidden fra den samme sorten som er Rococo Ruffles. Ifjor var det andre varianter fra samme frøposen. Stemor er en takknemlig plante står og blomstrer fra mars og til jul somme år. Tåler en snøbyge også. Jeg klipper de helt ned uti juli engang, for da begynner de å se litt “rufsete” ut. Slik får de ny vekst og en vakker sensommer. De tåler godt det regnværet som startet idag og visstnok skal vare en stund ifølge vermeldinga. De liker sikkert også den lave temperaturen bedre enn skikkelig varme. Mens jeg trives best med de været vi nå har forlatt: varmt og sol. […]

 • De er vakre begge to og jeg tror jeg må skaffe meg noen sånne «rufsete». Nydelige. Lykke til.

 • […] Fru Pigalopp fra Erna Kari hjemmeside Fru Pigalopp bodde i tusendørshuset og trengte ikke nødvendigvis samme orden som andre. Jeg viser disse to for å vise spennvidden fra den samme sorten som er Rococo Ruffles. Ifjor var det andre varianter fra samme frøposen. […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv