Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'brusexmi'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'brusexmi'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'brusexmi'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
En liten skjønnhet blomstret sent men godt | Erna Kari sin hjemmeside

En liten skjønnhet blomstret sent men godt

Lewisia Elise

Lewisia cotyledon Elise

Sådd i år og som lovet for denne nye sorten Lewisia «Elise»,  så rakk den å blomstre første året.  Håper den klarer overvintringen.

2 comments to En liten skjønnhet blomstret sent men godt

  • Så nydelig! Det var da ikke verst at den rakk å blomstre samme året som du sådde… Håper den klarer vinteren. Den trenger sikkert litt beskyttelse mot fukt.
    Lykke til :-)

  • Lewisiaen er så yndig. Så stas med en selvsådd som blomstrer allrede første året! Jeg har dessverre problemer med å få dem til å overvintre, så må plante ned nye hvert år. Det er verd det, for de er så fine.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv