Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'brusexmi'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'brusexmi'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'brusexmi'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Sommer | Erna Kari sin hjemmeside

Sommer

Nå er det minst tredje dagen det er «varmt». Iallefall for oss nordlendinger.  Min mann påstår at folk har sett rart på han i Oslo iblant når han har ment at passende antrekk var t-skjorte, shorts og sandaler. Da drog de ytterjakkende tettere rundt seg og frøs av synet, og lurte på om han ikke merket det kjølige været.
:jittery_tb:

Det eneste som sier at våren henger med, er tulipanblomstringen.  Jeg liker ikke tulipaner i juli, men har innsett at tulipaner er en naturlig blomst i juni, og absolutt i denne hagen. Og nå er det tegn til blomstring på «Green Spring» som bruker å være sist. :-P

Såg at tulipanene var fraværende i mitt fotoalbum og har iallefall fått lagt inn dagens nå:

 

Klikk på bildene for å se de større i fotoalbumet!

Søndag har Hageselskapet planteloppesalg i Bodøsjøen fra kl. 11.00. Jeg har ved hjelp av mannen fått laget til noen stauder vi skal levere. Håper også på at det dukker opp noe jeg vil ha.  Vel, jeg har det fullt i bedene og mange sommerblomster og nye stauder som venter på å komme i jorda, men det er allltid plass til noe ukjent.

 

2 comments to Sommer

  • På samme måte som vi ble sett rart på når vi var i Italia i påsken og gikk med t-skjorte, shorts og sandaler.

  • Erna Kari

    Var i Nord-Italia en gang for lenge siden på Interrail, da hadde jeg og venninna tekkelige lange skjørt og dertil tilbehør. Vi vekkte mer enn nok oppsikt likevel, spesielt venninna med langt,lyst hår. Vi tråkka vel over alle mulige grenser for hvordan tekkelige piker skulle te seg der likevel.
    :cheese1_ee: Italia er kommet lengre idag, med lov for kvinner å delta i samfunnnet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv