Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Vannelskeren | Erna Kari sin hjemmeside

Vannelskeren

Den fylte bekkeblomen står i ett bekkefar og var oversvømt når den stod med knopper i vår.  Noe den ser ut til å like for den trives godt og det blir en større tue for hvert år. Den utkonkkurerer skvallerkålen og anna ugras.

 

3 comments to Vannelskeren

 • Nydelig den fylte bekkeblomen. Det ser virkelig ut til at den trives hos deg.

 • Ellen Moland

  Noen ganger er det bra å sette bort slike juveler. Den er blitt fantastisk vakker. Du er ei fortreffelig adoptivmor.

  Klem fra Galnåsen

 • Erna Kari

  Hei!
  Ellen, du vet jeg er glad for å «låne» denne. Det er et lykketreff at jeg hadde akkurat det riktige vannhullet for denne. Kom innom og se den «Live», den er praktfull NÅ. :-)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv