Tulipaner til 17 mai

Ikke hvert år vi har tulipaner til 17 mai. I år blir det mange tulipaner og naboen har slått plenen. Tidlig vår er det blitt. Nå er alt på veg ut av drivhuset for tilvenning til den nordnorske sommeren, rekordtidlig det også.  Drivhuset  vil bli fullt ganske fort igjen av tomat, agurk ,paprika og chili.  Nesten utsprunget og meget «pink» (Pink Impression) er denne representanten for tulipaner i vår:

 

 

 

 

 

 

3 comments to Tulipaner til 17 mai

  • Ja, det er jammen tidlig i år! Jeg kan ikke huske sist jeg slo plenen før 17 mai! Men nå er det survær igjen… Lekker farge på tulipanen din!
    Ha en fin 17.mai feiring!

  • Maria

    Så nydelig! Her har to tulipaner kommet i blomst, narcissene har også blomstret i dag. Ikke hvert år det er en sånn super start på våren og sommeren! Får bare håpe at det ikke er all sommeren vi får i år. God vår gir dårlig sommer – satser på at det ikke stemmer i år :-)

  • Erna Kari

    Værmeldinga sier at det er siste finværsdagen idag, på en stund. Får nyte og nytte dagen godt. Maria hvis du husker, så var våren fraværende ifjor og sommeren lot vente på seg. Så tror heller en god vår gir god sommer. ;-)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv