Blomstrende kaktus

Litt blomstrer på denne årstida også, men da innendørs. De sedvanlige orkideene blomstrer året rundt, en som har blomstret iett fra januar sa takk for seg i dag, men andre er i gang med blomstring og nye blomsterstilker. Amaryllisene har vært i blomstring to måneder, men no er resten satt på ett kaldt loftsrom for å vente litt. Kan gjerne tenke meg litt blomstrende amaryllis i januar også. En stuelønn har faktisk greid å produsere nye knopper i høstmørket. Jeg flytter rundt på plantene slik at de blomstrende får plass i «min krok» i stuen. På en pidestall (160 cm høy) har kaktusen fått hedersplassen:

Novemberkaktus eller julekaktus





1 comment to Blomstrende kaktus

  • Ellen Moland

    Kjære Erna Kari ;-)

    Du er fantastisk med dine blomster. Har kikket på hjemmesiden din og har kommet i litt vårstemning. Her er det veldig hektisk med syke foreldre. Skal prøve å komme meg nedover når det livnar i lundar.

    Klem

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv